Afera o odvajanju

Selam alejkum 

Ja sa Vama opet , opet ili drugi put u malom ili kratkom vremenu proteklom od objave prvog posta . 
Hvala na Vasoj blizini , citanju postova koji ce ovde biti . Da se vratimo na naslov , afera . 
Sta znaci rec afera , da li je prevod cujete li , ili je prevod da zna neko nesto ako misli drugacije ? 
U crnoj gori afera po redu ko zna koja o ovom pitanju mozda se moze reci prva ali i nemora jer je medjudrzavna . Aferin sadrzaj je ukratko , novinarka je objavila informaciju da crnu goru brani policija ili vojska iz Kosova . Brzo je morala da se izvini za objavljenu informaciju , posle je morala da bude uhapsena , a sada je vet iza svih informacija na tv koje cine aferu pustena da se brani sa slobode . 
Sta znaci sta iz ovog reda informacija . 
1 . Sigurno Kosovo nebrani crnu goru 
2 . Sigurno Kosovo nebrani strane u sukobu u crnoj gori . 
Opet u prevodu crna gora nije dobila Kosovo da je brani i da joj pomaze daje zastitu na bilo koji nacin . Odredjivanje crnoj gori ce biti i to izbeci nemoze i zbog sveg tog Kosovo joj nece pomoci . A zasto bas Kosovo ??
Jer Ja nepripadam srbima i crnogorcima , 
Vide to i onda lude od ljubomore oce oni kao Ja i zvanicno dobiti tako nesto nemogu a Ja Imam i mogu , nisam crnogorac i nisam srbin . 
To podneti crna gora s njenim stranama takodje nemogu i zvanicno pocinju pokazivati potrebu i napad na Kosovo i nevidljive vojske u veri . Naredjenje Kosovu ce traziti i preko nato saveza i saveta bezbednosti ujedinjenih nacija , s ciljem da Ja nemam vezu sa Kosovom a da crna gora ili dobije upravljanje Kosovom ili zastitu od Njega . 
Sa ovim crna gora vrsi napad na veru u svih 50 zemalja gde pripada i Kosovo koje sve ce da trazi da umesto nje napadnu nato i savet bezbednosti . 
Mozda ova afera pokazuje trajno udaljavanje od pomoci zastitom ili sluzenjem crnoj gori od Kosova , mozda ali mozda i ne , mozda znaci tek pocetak trazenja da nebudem Ja u Kosovu . 
Podacima izgleda tako , crna gora je suprotna Kosovu i Knjizi Kur'an trazenje suprotno od Kosova crna gora pokazuje u podacima koji s ovom aferom se dokazuju da mogu biti . 
Ako crna gora iza ove afere odustane od trazenja Kosova , prihvata licno za sebe sukobljavanje s gradovima u nato savezu i u stalnim clanicama saveta bezbednosti ujedinjenih nacija koji su je dali ili proglasili . Sta Vi mislite da ce biti da li ce se crna gora povuci i postupati po muzeju afera u crnoj gori protiv crne gore koji cak svoje strane imaju potvrdjene opet u procesima u crnoj gori od ili afera ili izrazavanja otvorenog jednih.protiv drugih ?? 
Ja nepripadam jednim i drugim osnovanih od nevidljivih vojski iz crne gore , nepripadam i rezultatima sukoba izmedju prvih a nastalih od njih iz crne gore i pomognute i nepomognute od gradova koji su je pravili . 
Imam podatke zato u nevidljivim vojskama iz vere u kojim je i Kosovo obavezno . I podaci Kosovu govore da nemogu traziti Kosovo iz crne gore i da Kosovo ima takve podatke protiv crne gore koji se nemogu menjati , od bilo kog . 
Verovatno je crna gora htela da promeni podatke Kosovu i da aferom to nije mogla dobiti . 

Коментари

Популарни постови са овог блога

Kraljevina Maroko sa Albanijom danas u svetu

Mikat